Рюкзаки: Як вибрати гарний рюкзак для туризму, походів, повсякденного користування

Рюкзак давно перестав бути лише незамінним супутником у подорожах, походах, поїздках, але використовується і для повсякденного носіння. До того, сьогодні рюкзак є модним аксесуаром та елементом певного стилю чи образу його власника. Купити в Україні модний рюкзак для міста чи іншу модель для походу, поїздки чи подорожі можна у спеціалізованих магазинах.

Якісні рюкзаки на сайті Terra Incognita

Інтернет-магазин Terra Incognita пропонує широкий асортимент рюкзаків різного призначення та обсягу в наступних категоріях:

  • Рюкзаки туристичні;
  • Рюкзаки на кожен день;
  • Велорюкзаки;
  • Рюкзаки для військових;
  • Рюкзаки гірськолижного спорту та для альпінізму;
  • Рюкзаки дитячі та рюкзаки для перенесення дітей;
  • Аксесуари для рюкзаків;

Вибір рюкзака, враховуючи його призначення, розмір і якість, відіграє важливу роль для комфортного і безпечного його використання.

Вибір рюкзака: Поради від Terra Incognita

Вам слід врахувати кілька важливих порад, які допоможуть вам, щоб ви змогли правильно визначитися та вибрати відповідний рюкзак,

Місткість та розмір

В інтернет-магазині Terra Incognita пропонуються моделі рюкзаків у різних обсягах – від невеликих щоденних до об’ємних туристичних моделей. При виборі рюкзака важливо враховувати мету його покупки — для міста, велосипедних прогулянок, туризму та ін. Від цього залежить обсяг та функціональні особливості рюкзака, який вам необхідно вибрати. У нашому магазині ви знайдете рюкзаки наступних обсягів:

  • Від 0 до 50 л — такі моделі розраховані для щоденного використання (по місту, на навчання/роботу, на прогулянку тощо) та недовгих поїздок (пікнік, на дачу, похід на 1-2 дні).
  • Від 50 до 80 л — рюкзаки цього обсягу призначені для багатоденних походів та поїздок.
  • Від 80 л — цей об’єм підходить для тривалих та складних походів/поїздок, так звані, експедиційні рюкзаки, підбираються з урахуванням характеру та тривалості майбутнього заходу.

Якщо, наприклад, ця подорож на кілька днів, то, швидше за все, вам знадобиться рюкзак об’ємом 30-50 л. Для одноденних походів та прогулянок підійде рюкзак місткістю 20-30 л тощо. Особливу увагу зверніть на габарити рюкзака, щоб він не виходив за рамки вашого зростання та ваги, не викликав дискомфорту під час експлуатації.

Конструкція та ергономіка

Особливості конструкції рюкзака, наявність ергономічної спинки та ременів/лямок для кращої фіксації виробу дуже важливі для людини, особливо при здійсненні далеких поїздок та подорожей. Якісний рюкзак повинен бути оснащений регульованими лямками/ременями, щоб його можна було максимально підлаштувати під свою фігуру для рівномірного розподілу навантаження. Рюкзак зі спинкою, що вентилюється, знизить «парниковий ефект» і зменшить виділення поту. М’яка спинка підвищує рівень комфорту під час довгих подорожей.

Міцність матеріалів

Якість матеріалів відіграє в довговічності рюкзака. При виборі конкретної моделі фахівці магазину Terra Incognita рекомендують віддати перевагу рюкзакам, виготовленим із водонепроникних та міцних тканин. Зазвичай виробники використовують такі тканини, як нейлон, поліестер чи шкіру. Особливу увагу зверніть на замки та застібки — вони мають бути надійними та довговічними.

Функціональність

Ступінь функціональності рюкзака можна визначити за кількістю та різноманітністю у нього кишень та додаткових відділень. Вони необхідні для організації та зберігання речей, дозволяють легко та швидко знайти необхідний предмет. Наявність спеціальної кишені, наприклад, для ноутбука або гідратора, якщо ви плануєте активний відпочинок, може бути важливим критерієм вибору.

З доставкою по Україні купити рюкзак у Києві чи іншому місті нашої країни ви можете у будь-який час в онлайн-магазині Terra Incognita. Тут представлений широкий асортимент рюкзаків різних марок і моделей, що відповідають вищезгаданим критеріям. Професійні консультанти магазину допоможуть вам визначитися з вибором та підібрати ідеальний варіант для ваших потреб.